Keratine Wimperlift bij The Lash Bar in Rotterdam

Wimpers liften

Als je jouw wimpers wilt laten liften in Rotterdam ben je bij The Lash Bar van harte welkom. Onze salon is voorzien van een keurmerk zodat je altijd verzekerd bent van een succesvol en mooi eindresultaat. Op deze manier kun je altijd beschikken over volle en mooie wimpers zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van wimperextensions. Daarnaast is wimpers liften niet schadelijk voor je eigen wimperharen en is de behandeling geschikt voor vrijwel elke soort wimper. Bij The Lash Bar in Rotterdam staan we dan ook graag voor je klaar.

Wimperlifting is een vrij nieuwe techniek waarbij de haren één voor één worden voorzien van een lift. Daarbij maakt het niet uit of je van nature lange of korte wimpers hebt. Na deze behandeling hoef je geen gebruik meer te maken van een wimperkruller of mascara. Je krijgt een natuurlijk uitziende en heldere oogopslag waar je wekenlang van kunt genieten. Volle en lange wimpers is niet voor iedereen weggelegd. Vaak moeten we in de weer met mascara of laten we zelfs wimperextensions aanbrengen.

Als je hier liever geen gebruik van maakt is wimpers liften een prima alternatief. Deze techniek is vriendelijk en brengt geen schade toe. Na het toepassen van een lifting verkrijgen de wimpers een mooie natuurlijke krul. Doordat we in onze salon alleen gebruik maken van hoogwaardige producten, worden de wimpers tijdens het liften ook nog eens gevoed. Daardoor krijgen ze een prachtige kleur en glans die weken lang aanhoudt.

Wimpers laten liften in Rotterdam