Wimpers liften bij The Lash Bar in Rotterdam

Wimpers liften

Als je jouw wimpers wilt laten liften in Rotterdam ben je bij The Lash Bar van harte welkom. Onze salon is voorzien van een keurmerk zodat je altijd verzekerd bent van een succesvol en mooi eindresultaat. Op deze manier kun je altijd beschikken over volle en mooie wimpers zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van wimperextensions. Daarnaast is wimpers liften niet schadelijk voor je eigen wimperharen en is de behandeling geschikt voor vrijwel elke soort wimper. Bij The Lash Bar in Rotterdam staan we dan ook graag voor je klaar.

Wimperlifting is een vrij nieuwe techniek waarbij de haren één voor één worden voorzien van een lift. Daarbij maakt het niet uit of je van nature lange of korte wimpers hebt. Na deze behandeling hoef je geen gebruik meer te maken van een wimperkruller of mascara. Je krijgt een natuurlijk uitziende en heldere oogopslag waar je wekenlang van kunt genieten. Volle en lange wimpers is niet voor iedereen weggelegd. Vaak moeten we in de weer met mascara of laten we zelfs wimperextensions aanbrengen.

Als je hier liever geen gebruik van maakt is wimpers liften een prima alternatief. Deze techniek is vriendelijk en brengt geen schade toe. Na het toepassen van een lifting verkrijgen de wimpers een mooie natuurlijke krul. Doordat we in onze salon alleen gebruik maken van hoogwaardige producten, worden de wimpers tijdens het liften ook nog eens gevoed. Daardoor krijgen ze een prachtige kleur en glans die weken lang aanhoudt.

Wimpers laten liften in Rotterdam

Naast wimperlifting ben je bij ons ook van harte welkom als je gebruik wilt maken van wimperextensions met Russian volume. Ook dit zorgt voor mooie volle wimpers die jouw natuurlijke schoonheid ondersteunen. Natuurlijk staat The Lash Bar in Rotterdam ook voor je klaar als je jouw eigen wimpers wilt laten liften. Zo maak je van jouw ogen echte blikvangers zonder dat je daarbij mascara hoeft te gebruiken.

Ideaal als je tijdens je vakantie niet teveel tijd wilt besteden aan een mooi uiterlijk, of als je wilt kunnen beschikken over een heldere oogopslag. Binnen onze salon staan we tevens voor je klaar met een passend en persoonlijk advies. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we je altijd de behandeling garanderen die bij je past. Of dat nu gaat om wimpers liften of het laten behandelen van je wenkbrauwen. Bij The Lash Bar in Rotterdam ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Omdat we pas tevreden zijn als jij dat bent, bieden we je tevens een niet goed geld terug garantie om onze wimperlifting. Als je graag je wimpers wilt laten liften ben je voor een keratine lash lift dan ook van harte welkom. Daarbij maakt het niet uit of jouw eigen wimpers kort, dun of juist steil zijn. Deze veilige wimper techniek geeft altijd een verbluffend resultaat.