Wimperextensions voor mannen


Wimperextensions wimperlift voor mannen
Wimperextensions wimperlift voor mannen

 

Mannen en Beauty

 

We weten allemaal dat mannen allang gewaagd zijn op het gebied van persoonlijke onderhoud. Hairstyling, zonnebank, en “man- scaping” komen regelmatig voor bij veel mannen. In feite is het vaak een onderdeel van het pakket dat zelfvertrouwen schept en kneedt.

"Dus mannen, waarom je mooie wimpers verwaarlozen? De ogen zijn jou meest krachtige tools! En onze wimper-stylisten hebben de mogelijkheid om de subtiliteit van je ogen te perfectioneren met hulp van een advies en behandeling op maat."

Je kan denken aan het liften van je eigen natuurlijke ‘rechte’ wimpers, doormiddel van onze keratine wimperlift behandeling. Of kies voor wimperextensions om de natuurlijke wimpers te verlengen en/of volume aan te brengen. Het mooie van alles is dat je ook nog je mannelijk uiterlijk blijft behouden.

 

GEEF JE ZELFVERTROUWEN EEN BOOST!

 

Na onze wimper behandelingen blijven je wimpers er natuurlijk en goed verzorgd uitzien, zonder het idee te wekken dat je er “nep” uitziet, maar zal eerder je zelfvertrouwen onmetelijk versterken! Of je nou die show stopper bent in de club, of tijdens een date, die ene persoon al aan je lippen hebt hangen, maar de gaze in je ogen ook nog zorgt voor dat magische wauw moment, trust me you will end up winning baby!

 

Maar stel nou dat je een gezaghebbende blik wilt uitstralen tijdens een belangrijke zakelijk bijeenkomst, kunnen we garanderen dat onze gespecialiseerde happy wimperstylisten je net die extra voorsprong zullen geven op de concurrentie.

 

Hierbij The Lash Bar Rotterdam staan we je graag te woord voor eventuele verdere vragen of zorgen die u hebt voorafgaand aan je afspraak. Houd er wel rekening mee dat onze team lekker hard aan het werk is en daarom wij z.s.m contact met je zullen opnemen.

 

 

ONZE SALON IS OPEN OM NU OOK MANNEN MET OPEN ARMEN TE ONTVANGEN! BEZOEK OOK EVEN ONZE

INSTAGRAM PAGE VOOR VISUELE RESULTATEN.

 

 

SEE YOU SOON.

MISS CRIOLA

WWW.THELASHBAR-ROTTERDAM.COM

 

Voor vragen laat je telefoonnummer achter en bellen wij z.s.m. terug

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.