Wenkbrauwen laten behandelen in Rotterdam

Als je jouw wenkbrauwen graag wilt laten behandelen ben je bij The Lash Bar in Rotterdam aan het juiste adres. Binnen onze gespecialiseerde salon zorgen we ervoor dat je kunt beschikken over prachtige wenkbrauwen die passen bij jouw persoonlijke uitstraling. Door onze ruime ervaring en kennis voorzien we je natuurlijk ook altijd graag van een passend advies. Voor het laten verven, waxen of epileren van je wenkbrauwen staan we dan ook graag voor je klaar.

 

Onze wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Ons gezicht krijgt door goed verzorgde wenkbrauwen meer expressie. Ze zorgen er tevens voor dat onze ogen groter lijken en ondersteunen de asymmetrie in ons gezicht. Reden te meer dus om je wenkbrauwen in goede conditie te houden. Ze bestaan uit fijne haartjes die veelal dezelfde groeirichting hebben.

 

Om de lijn van de wenkbrauwen mooi in balans te kunnen houden, is een regelmatige behandeling noodzakelijk. Dit beperkt zich niet alleen tot het epileren van de wenkbrauwen. Ook threading, waxen en verven is belangrijk als je jouw wenkbrauwen wilt laten stralen. Gelukkig ben je daarvoor binnen onze salon aan het juiste adres.

Wenkbrauwen laten verven en waxen

Bij The Lash Bar in Rotterdam maken we naast innovatieve technieken ook gebruik van hoogwaardige producten en kennis. Zo ben je altijd verzekerd van een behandeling die geheel aan jouw wensen voldoet. Ook voor Russian volume wimperextensions staan we voor je klaar. Zo kun je naast mooie wenkbrauwen ook beschikken over volle wimpers met een natuurlijke uitstraling. Een behandeling wordt binnen onze salon altijd gestart met een uitgebreide analyse.

 

Daarbij kijken we naar de vorm van je gezicht en welke vorm wenkbrauwen daar het beste bij past. Overtollige haartjes verwijderen we vervolgens op verschillende manieren. Dit kan aan de hand van waxen of threading zijn, maar ook epileren is een mogelijkheid. De tweede stap bestaat uit het verven van je wenkbrauwen. De kleur wordt mede bepaald aan de hand van jouw huidskleur. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met jouw persoonlijke voorkeur.

 

Nadat de kleur is aangebracht worden de haartjes in vorm geborsteld en desgewenst bijgeknipt. Als je jouw wenkbrauwen wilt laten behandelen voor een speciale gelegenheid, kunnen we desgewenst ook wenkbrauw make up aanbrengen. Ook voor wimpers liften ben je in onze salon in Rotterdam van harte welkom. Voor deze techniek of een wenkbrauw behandeling kun je eenvoudig een afspraak maken bij The Lash Bar in Rotterdam.