Russian volume wimperextensions in Rotterdam

Als je graag Russian volume wimperextensions wilt laten zetten staat The Lash Bar in Rotterdam graag voor je klaar. Deze nieuwe techniek geeft je volle wimpers en brengt geen schade toe aan je natuurlijke oogharen. Je kunt wekenlang genieten van een intense blik zonder dat je daar mascara of andere oogmake-up voor aan hoeft te brengen. Voor Russian volume ben je in de salon van The Lash Bar in Rotterdam dan ook van harte welkom.

 

Mooie lange wimpers dragen bij aan een verzorgd uiterlijk. Daarnaast geeft het ons de zelfverzekerdheid die je nodig hebt om te kunnen stralen. Toch heeft niet iedereen van nature mooie volle of lange wimperharen. Het laten aanbrengen van extensions voor wat extra volume is dan een prima optie. Om het beste resultaat te kunnen garanderen, maken we binnen onze salon alleen gebruik van de meest innovatieve technieken.

 

Dat betekent ook dat we binnen onze salon zo min mogelijk gebruik maken van opvul beurten. Juist dit zorgt ervoor dat de eigen wimperharen kunnen bezwijken onder het gewicht van de extensions of zelfs beschadigd kunnen raken. Met Russian volume wimperextensions is dit niet het geval. Daarbij kun je maandelijks beschikken over een nieuwe set wimpers zodat je eigen wimpers in goede conditie blijven.

Russian Volume
Russian Volume wimperextensions

Russian Volume wimpers bij The Lash Bar in Rotterdam

Russian volume creëert een prachtig 3D of zelfs 6D effect. Daarmee krijgen jouw ogen dus direct een opvallende look en een natuurlijke verlenging. Bij Russian volume kunnen er tot wel 6 extensions per wimperhaar worden geplaatst. Ze zijn zeer licht van gewicht en brengen geen schade toe aan de natuurlijke wimperharen.

 

Deze kunnen ongestoord doorgroeien en breken niet af. Bij The Lash Bar in Rotterdam ben je natuurlijk ook van harte welkom als je jouw wimpers wilt laten liften. Ook met deze techniek ben je wekenlang verzekerd van een zwoele en frisse oogopslag zonder dat je daar wimperextensions voor nodig hebt. Beide behandelingen zorgen ervoor dat jouw gezicht de uitstraling krijgt die je wenst. Daarnaast hoef je geen mascara of andere oog make-up meer aan te brengen voor een opvallend resultaat.

 

Met een wimper lifting of Russian volume extensions kun je altijd beschikken over een prachtige frisse blik en uitstraling. Ook als je jouw wenkbrauwen wilt laten verven of waxen staan we voor je klaar. Natuurlijk voorzien we je daarbij ook graag van een waardevol advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in onze keurmerk wimper salon in Rotterdam.