Miss Criola

Miss Criola, trotse eigenaar en oprichtster van The Lash Bar Rotterdam, een allround wimper-specialist die gebruik maakt van veilige, waardevolle producten afkomstig van een verscheidenheid van professionals zoals Violet Lashes en Luxery Lashes. Haar specialiteit is dat de natuurlijke wimpers in goede staat blijven tijdens het dragen van wimperextentions. Bij elke lijfstijl weet ze te adviseren welke wimperextension look te dragen. Miss Criola levensmotto is  "Just do it!”, dat is haar manier om haar grote droom te realiseren door te doen waar ze van houdt".

 

Miss Criola’s passie voor perfecte wimperextention sets is ongekend!  Ze houdt minimaal 2 uur vrij per klant om te zorgen dat elke gezonde wimper voorziet van een wimperextension. Dit doet zij met erkende kwalitatieve producten van Violet Lashes of Luxery Lashes.

 De 40-jarige gecertificeerd Lash Guru, gelegen op Katendrecht, is getraind door enkele van de meest getalenteerde Wimperstylisten in binnen en buitenland.

 

Miss Criola’s fascinatie voor wimpers begon als een klein meisje die droomde over het hebben van lange wimpers. Ze kon uren de lange wimpers van mensen bewonderen op school en zelfs in de tram onderweg naar huis zocht ze naar mensen met lange wimpers om er van te kunnen genieten.

 

Bij haar ontdekkingsreis naar het leren hoe zelf langere wimpers te groeien maakte zij kennis met strips, clusters tot en met  lashserums. Echter, het was niet bevredigend, tot ze in contact kwam met een wimperstyliste in 2012 die wimperextensions one by one plaatse in 2012.

Vanaf dat punt genoot ze een jaar lang van de wimperextensions. Destijds was het moeilijk om een wimperstyliste te vinden en is Miss Criola zelf een cursus gaan volgen als wimperstyliste.  

 

In 2013 is ze haar salon aan huis begonnen en sindsdien nog altijd gepassioneerd voor wimpers wenkbrauwen

 

Miss Criola werd verliefd op het concept van semi-permanente wimpers en wilde ze beschikbaar maken voor vrouwen in Rotterdam en omstreken. Vandaag de dag vinden haar klanten de weg naar de salon vanuit alle hoeken uit Nederland, België en zelfs de rest van Europese landen. Haar onbeperkte enthousiasme en doorzettingsvermogen, heeft haar in staat gesteld om de meest gerespecteerde wimperstyliste van Rotterdam te worden.

 

Tot de dag van vandaag blijft Miss Criola streven naar groei en perfectie. Haar visie, missie en kernwaarden blijven toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige producten en diensten en elke klant van een perfecte behandeling te voorzien.